1. Tutaj jesteś:
  2. Strona główna
  3. Aktualności
  4. Warsztaty kulinarne dla nauczycieli gastronomii

Warsztaty kulinarne dla nauczycieli gastronomii

Projekt „Młodzi Szefowie Kuchni”.

19 września pani Agnieszka Chudy i pan Bartłomiej Wróblewski rozwijali swoje umiejętności podczas warsztatów kulinarnych dla nauczycieli gastronomii organizowanych w ramach projektu „Młodzi Szefowie Kuchni”. Spotkanie przebiegało w jesiennym klimacie smaków – uczestnicy przygotowywali m.in. krem z kalafiora i maślanki, purée z dyni z rodzynkami, pesto szpinakowe oraz sernik na zimno z gruszką i pietruszką.

Projekt obejmuje dwa etapy: pierwszy to szkolenie dla nauczycieli, drugi – działania realizowane w szkołach. Pedagodzy, wyposażeni w nabiał dostarczony w ramach programu, przeprowadzają podobne warsztaty ze swoimi uczniami.

Było inspirująco i smacznie

Obraz:

Obraz:

Obraz:

Obraz:

Obraz:

Obraz:

Obraz:

 


Powrót do listy


Wszelkie prawa zastrzeżone dla: Zespół Szkół Rolniczych w Prudniku - 2025
Stara strona - zobacz

Zaprogramowanie przez: WebInspiracje

Ten odnośnik otworzy się w nowym oknie

Czy chcesz przejść do strony: i otworzyć ją w nowym oknie?


Tak przechodzę lub Anuluj i schowaj okno